ustec

USTEC·STEs QUALIFICA D’INDECENTS

ELS PRESSUPOSTOS PER EDUCACIÓ

PRESENTATS PER LA CONSELLERA RIGAU

USTEC·STEs denuncia la retallada dels pressupostos d’educació, que s’han reduït un 12 % en els dos últims anys, cosa que ens ha fet recular a l’import del 2007, malgrat l’increment de 100.000 alumnes que hi ha hagut en aquest mateix període de temps.

USTEC·STEs denuncia que la major part de la reducció (200 milions) afecta els salaris del professorat i del personal laboral, cosa que fa evident el menyspreu de la consellera a la seva tasca docent.

USTEC·STEs exigeix uns pressupostos dignes per una educació pública de qualitat i això passa necessàriament per un augment i no pas per una disminució dels pressupostos d’educació.

USTEC·STEs denuncia que la retallada del 25% de les subvencions a les llars d’infants i a les escoles de música, juntament amb la disminució de les beques, implica castigar també les famílies amb menys recursos.

La proposta de la Sra. Irene Rigau és una proposta classista i populista, que deixa més desprotegits els sectors que ja estan patint més la crisi: els treballadors i treballadores de l’educació i les famílies amb menys recursos.

USTEC·STEs fa una crida a la mobilització ciutadana en defensa de l’ensenyament públic i la seva qualitat i aprofita per convocar tota la comunitat educativa a la MANIFESTACIÓ d’aquest proper dissabte, 28 de gener, a les 5 de la tarda a la plaça de Catalunya, en defensa dels serveis públics i en contra de les retallades. 

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

09/01/2019 13:27 (2)