USTEC

                        CCOO de Catalunya

 

EXIGIM EL QUE ÉS NOSTRE

Fins ara...
Exigint la negociació...

L’any 2012 el govern de la Generalitat es va afanyar a retallar el salari i les condicions de treball dels empleats públics igual que el va fer el govern espanyol.
Ara que tant el govern central, les administracions locals de Catalunya i 14 comunitats autònomes estan retornant part dels drets que ens van arrabassar el 2012.
A la Generalitat, CCOO, IAC i UGT  hem demanat, des del mes de setembre, una reunió de  la Mesa de la Funció Pública per negociar els terminis d’aplicació del retorn de drets als empleats de la Generalitat. En concret, la proposta sindical era ―i és―:

... ens trobem amb un govern prepotent i mentider
El govern no va fer la primera convocatòria fins el 6 de novembre, i ni en aquesta reunió ni en les següents dels dies 13 i 23,  ha fet cap proposta seriosa que ens permeti recuperar drets. La proposta governamental es limita a:

En resum, nosaltres volem negociar com es fan efectius els drets i  el govern vol “negociar” els drets. Però...... els nostres drets son irrenunciables. Els nostres drets no són una mercaderia que pugui utilitzar el govern per quadrar comptes. Per tant, el retorn de la paga i la reposició dels dies no és negociable. És negociable els terminis d’aplicació del retorn.
L’argument principal del govern per negar-se a la negociació és que no pot atendre les nostres peticions perquè està en funcions i no pot comprometre governs posteriors . Menteixen.

El DOGC publica cada dia decisions preses per aquest “govern en funcions” que hipotequen, no ja el proper govern, sinó els tres o quatre següents i que sumades comprometen molts més diners del que suposa la paga.

Davant aquesta situació de bloqueig, CCOO, IAC i UGT, no hem parat ....

Hem fet arribar les nostres demandes  a la Consellera i  al President.

Ens hem reunit  amb tots els grups parlamentaris i hem aconseguit   que facin  una iniciativa parlamentària que insti al Govern el retorn dels nostres drets.

Hem fet  concentracions de protesta davant el Palau de la Generalitat.

La representació sindical a la Mesa, les diferents Juntes de Personal i Comitès d’Empresa  ens varem tancar la nit del  23 al 24  per exigir al govern el retorn a la Mesa de negociació i una resposta positiva  a les nostres demandes.

... i des d’ara
Participació i lluita...

... pels nostres drets

Lluitem! Ho aconseguirem perquè és nostre.

Dimarts, 15 de desembre
Barcelona     Pl. Sant Jaume,    17’30h.
Tarragona, Lleida i Girona (properament us comunicarem llocs i hores)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:37 (1)