USTEC

Delegats i delegades d’USTEC·STEs (IAC) es tanquen en diferents dependències de l’Administració

La Intersindical Alternativa de Catalunya, de la qual USTEC·STEs en forma part, juntament amb altres sindicats, està exigint des de fa setmanes el pagament del 26% de la paga de desembre 2012 a tot el personal i  la recuperació de les condicions laborals perdudes.

El personal públic de 12 de les 17 comunitats autònomes i personal d’altres administracions públiques catalanes ja ho han cobrat; ara bé, pel que fa al personal que depèn de la Generalitat, el Govern, amb l’excusa que és un Govern en funcions, ens diu que no ho pot pagar. USTEC·STEs (IAC) denuncia que bé que prenen decisions sobre allò que els interessa, com signar preacords per flexibilitzar les condicions laborals, la licitació de serveis sanitaris o nomenar el director general de Professorat i Centres Públics; en conseqüència, USTEC·STEs considera que, com a Govern en funcions, efectivament només s’hauria de limitar a gestionar, una gestió que ha d’incloure el pagament immediat del 26,34% de la paga del 2012, tal com estableix la Llei.
A més d’aquesta reivindicació econòmica USTEC·STEs (IAC) exigeix la confecció d’un calendari per a la recuperació de la totalitat de les condicions laborals i socials perdudes.
Per tal d’exercir tota la pressió possible, tant al Govern en funcions com als diferents grups parlamentaris que n’han de constituir el nou, la IAC ha convocat mobilitzacions el 6, 11 i 17 d’aquest mes de novembre i, ara mateix, estem tancats en diferents dependències de l’Administració. A més, demà dimarts 24 de novembre tornarem a la Plaça de Sant Jaume (en paral·lel al Consell Executiu) i continuarem convocant mobilitzacions fins que el Govern ens retorni el que és nostre.

Aclariments sobre el cobrament de les pagues extres

 

 

 

 

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:37 (2)