ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

 

COMUNICAT DE FUNCIÓ PÚBLICA SOBRE L'ABONAMENT DE L'ÚLTIM TRAM, 20,77%, DE LA PAGA EXTRA DE 2012

Per tal de donar compliment a l’Acord de la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya de 9 de juny de 2016, us comuniquem que s’està tramitant la normativa necessària i desenvolupant les adaptacions tècniques corresponents per tal que es pugui fer efectiu l’abonament del 20,77% de l’últim tram de paga extraordinària de l’any 2012 a la nòmina del mes d’abril de 2018.

 

Exigim que s'acompleixin la totalitat dels acords: estava acordat que s'abonés aquesta darrera part al març.

Per calcular el que es cobrarà de més el mes d'abril, heu d'anar a la nòmina de novembre del 2016 i sumar els dos complements (003S i 085S). 

Recomanem que feu extensiu aquest mail a les persones ja jubilades o que es jubilin en breu perquè estiguin amatents de les informacions que anirem proporcionant: ens han comunicat que si ja varen cobrar l'anterior cobrament al Març de 2017, no hauran de demanar-ho. En cas de dubte sempre és millor sol·licitar-ho.

Ara ens queden, entre d'altres, recuperar la paga del 13 i del 14, que al ritme acordat per CCOO i UGT, s'acabarien cobrant al 2037! Comunicat de denúncia.

Salutacions cordials

 

 

 

 


 

 


linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

28/04/2020 15:37 (37)