USTEC

Un sindicat actiu amb implantació als diversos àmbits i sectors educatius, amb més de trenta cinc anys de treball sindical i presència efectiva a totes les comarques catalanes, defensant la millora de les condicions laborals i professionals.

Un sindicat, part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya), que conjuntament amb altres està contribuint a conformar-la com a un projecte de futur.

No només lluita per un model d'Ensenyament públic, de qualitat, democràtic, laic... sinó també per un tipus de societat no excloent, solidària, participativa... i amb una manera d'entendre el sindicalisme independent, responsable i obert, lluny del dirigisme, de la burocratització i la jerarquització. Al sindicat entenem que la participació activa de tota l'afiliació, no només del personal alliberat, en els òrgans de debat i decisió és fonamental per garantir els plantejaments de les actuacions i els posicionaments.

Participem en els diversos estaments on la representació sindical és establerta (Meses de negociació, Juntes de personal, Consells escolars de Catalunya, territorials, municipals...) i també en plataformes cíviques diverses (MUCE, moviments de solidaritat...)

Comptem amb representació a les diferents zones educatives, seus territorials, oferint assessorament, suport i atenció per a consultes, defensa jurídica si cal, informació àmplia (pàgina web, publicacions Eina i Docència, fulls informatius), organització de Jornades temàtiques, reunions sectorials, grups de treball, secretaria de la Dona, de Moviments socials... que estan també al teu servei i oberts a la teva implicació.

afiliacio ustec

afiliat

 

linia

Aquesta web la fem posible gràcies a la teva col·laboració.

Afilia't

linia